perjantai 6. joulukuuta 2019

Olav Punaparta Pohjolan vittumaisin valkoinen viikinki ja Härmän Häjy kohti vapautta Hiski Salomaan laulujen innoittamana

Olav Punaparta Pohjolan vittumaisin valkoinen viikinki ja Härmän Häjy kohti vapautta Hiski Salomaan laulujen innoittamana: Kohti Vapautta

Netissä kommarihorot ja persekärpäsensä poliisihallintoa myöden raiskaavat perusoikeuksiamme itsemme ilmaisemiseen. On aika vastustaa stalinismia keskuudessamme:

Miksi pitäisi ns "nazi"-kieltää sanana aatteena, kun kansamme perivihollisia kommunisteina on hallituksessa eduskunnassa? 

Vain Adolf Hitlerin kansallissosialistisen Saksan elintarvike-, ase- ja miehistöapu auttoi meitä saamaan edes hetkeksi omaamme takaisin sekä puolustautumaan katalalta stalinismilta vieläpä alueryöstöjen jälkeenkin, koska saksalaisia aseita oli piilotettuna maastoon ja sen tiesi Ryssäkin.

Sieluissamme soi: "Vapaudenkaiho"


Herran siunausta ryssäläisyyden suossa rämpivälle tsuhnien kansakunnalle: Miehitetyt alueemme takaisin ja miehittäjä-Ryssä suksikoon hevonvittuun Marskin viittoittamaan tapaan!
--------------
 https://kohti-vapautta.blogspot.com/ 
--------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti