perjantai 6. joulukuuta 2019

Olav Punaparta Pohjolan vittumaisin valkoinen viikinki ja Härmän Häjy kohti vapautta Hiski Salomaan laulujen innoittamana

Olav Punaparta ( Lue: #SeppoLehto) Pohjolan vittumaisin valkoinen viikinki ja Härmän Häjy kohti vapautta Hiski Salomaan laulujen innoittamana: Kohti Vapautta

Netissä kommarihorot ja persekärpäsensä poliisihallintoa myöden raiskaavat perusoikeuksiamme itsemme ilmaisemiseen. On aika vastustaa stalinismia keskuudessamme:

Miksi pitäisi ns "nazi"-kieltää sanana aatteena, kun kansamme perivihollisia kommunisteina on hallituksessa eduskunnassa? 

Vain Adolf Hitlerin kansallissosialistisen Saksan elintarvike-, ase- ja miehistöapu auttoi meitä saamaan edes hetkeksi omaamme takaisin sekä puolustautumaan katalalta stalinismilta vieläpä alueryöstöjen jälkeenkin, koska saksalaisia aseita oli piilotettuna maastoon ja sen tiesi Ryssäkin.

Sieluissamme soi: "Vapaudenkaiho"


Herran siunausta ryssäläisyyden suossa rämpivälle tsuhnien kansakunnalle: Miehitetyt alueemme takaisin ja miehittäjä-Ryssä suksikoon hevonvittuun Marskin viittoittamaan tapaan!
--------------
 https://kohti-vapautta.blogspot.com/ 
--------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti